Four hands dinners

I CVKÖKET matstudio, örebro

Några helger varje säsong så bjuder jag in kockar till cvköket för att laga middagar med mig. Det är  kollegor , kompisar och personer jag inspireras av.  Vi lagar tillsammans middag med några rätter var som tillsammans blir en åtta rätters avsmakningsmeny av säsongens allra godaste råvaror. 

vi erbjuder endast 12 platser per kväll så det blir exklusivt och intimt. middagarna börjar med snacks kl 18 och räknar med att middagarna är klara ca 2130.

längst ner på denna sida kan se vilka kockar som besökt oss tidigare.

 

 

FOUR HANDS DINNER 2025:

 

mars

 

FOUR HANDS DINNER med Roger Hjälm
13e & 14e mars

det här ska bli så sjukt jäkla kul!

det är en stor ära att få välkomna min före detta chef och gode vän Roger Hjälm som dom senaste 14 åren drivit Katrinelunds gästgiveri & sjökrog hit till CVKÖKET. 

Jag lärde känna Roger när vi jobbade ihop på Katrinelund för typ 10 sedan, han var då min chef under fyra år och sedan dess har vi varit goda vänner. det ska bli så sjukt kul och jag är riktigt peppad på att få dela kök med Roger igen. det finns få personer som har den energi, kreativitet och hjärta för god mat som Roger har.

Roger och jag lagar två middagar ihop i mitten på mars, torsdag 13e och fredag 14e mars. dessa exklusiva kvällar bjuds det på en avsmakningsmeny som först börjar med lite snacks och bubbel och sedan 8 rätter av exceptionella råvaror i säsong. menyn matchas med väl utvalda viner av sommelier Michelle Monks, önskas alkoholfritt så fixar vi givetvis det.

håll i er, dessa kvällar blir det åka av, det lovar vi!

anders & roger

 


FOUR HANDS DINNER med Roger Hjälm


torsdag 13e mars kl 18, fullbokat

fredag 14e mars  kl 18, fullbokat

 

endast 12 platser per kväll.


3400kr per kuvert inkl  goda viner

BOKA  :  boka@cvkoket.se

0707-275927

 

 

APRIL

FOUR HANDS DINNER med Fredrik Johnsson.

detta är en unik chans att få uppleva maten från en av sveriges absolut vassaste kockar.

jag har sett upp till och imponerats av fredriks matlagning i många många år, det är en stor ära att få hälsa Fredrik välkommen till CVKÖKET i maj, mitt i sparrisens och vårprimörernas peaksäsong.

Fredrik drev mellan 2010 och 2019 kultrestaurangen VOLT på östermalm i stockholm. VOLT var den första michelinkrogen i sverige som var kravcertifierad.

- när jag drev restaurang VOLT hade vi ett väldigt nära samarbete med våra producenter och vissa pratade jag med flera gånger i veckan. min drivkraft var just relationen jag fick med dem och den utvecklingsresa vi gjorde tillsammans. Hela min kockidentitet vilar på det svenska, välproducerade.

guide michelin gav restaurang VOLT följande omdöme:

”An intimate, welcoming restaurant run by a young but experienced team. Cooking is natural in style, with the largely organic produce yielding clear, bold flavours – natural wines also feature. Ingredients are arranged in layers, so that each forkful contains a little of everything.”

FOUR HANDS DINNER med fredrik johnsson


fredag 16e maj, kl 18 ,  platser finns

lördag 17 maj , kl 18, platser finns

 

endast 12 platser per kväll.


3400kr per kuvert inkl  goda viner

BOKA  :  boka@cvkoket.se


Välkomna in i köket

/

Anders & Fredrik

 


———————————-

 


FOUR HANDS DINNERS i CVKÖKET matstudio, örebro

Några helger varje säsong så bjuder jag in kockar till cvköket för att laga middagar med mig. Det är  kollegor , kompisar och personer jag inspireras av.  Vi lagar tillsammans middag med några rätter var som tillsammans blir en åtta rätters avsmakningsmeny av säsongens allra godaste råvaror. 

 


——————————-

 

 

 

 

 

här är kockarna som kommer till cvköket eller har gästat cvköket för FOUR HANDS DINNER:

fredrik johnsson, fd VOLT, maj -25

roger hjälm, fd Katrinelund gästgiveri & sjökrog,  mars -25

viktor westerlind, fd operakällaren, årets kock 2009, februari -25

micke einarsson, chez jolie, oktober -24

moa johansson & olle isaksson, restaurang rot , september -24

david bygdeståhl, aira, juni -24

erik lindeberg, fd bryggerikrogen nora, maj-24

joel lindqvist, malmö chokladfabrik, mars -24

emil bertilsson, skoogs krog, februari -24

luqaz ottosson, restaurang rot, oktober -23

jimmi eriksson, bocuse dor, årets kock 2016, juni & september -23

joe devine, f.d boo natur, mars -23

 

 

Viktor westerlind, fd operakällaren, årets kock 2009, februari -25
Viktor westerlind, fd operakällaren, årets kock 2009, februari -25
Kreera web&design Logo