Logotyp
Inkastare Skafferiet
Skafferiet
Privat matsal
Privat matsal
Inkastare Matlagningskurser
Kurser Matlagning
Inkastare Chefs table
Middag runt köksön
Inkastare På gång
På gång
Inkastare Kontakt
Kontakt

cvköket

ENKELT, ÄRLIGT, AVSLAPPNAT 

jag vill med cvköket göra skillnad, vara med att förändra framtidens sätt att äta och producera mat,  jag vill hjälpa till att förändra nu, därför köper jag in alla våra råvaror från bönder med rätt attityd. vara med  att bidra till ett regenerativt, återskapande jordbruk och ett hållbart fiske, därför väljer vi råvaror från små, ekologiska gårdar och miljöcertifierade yrkesfiskare, först och främst från vår direkta närhet. 

våra samarbetspartners och leverantörer delar våra värderingar, vi har genom åren byggt upp personliga relationer och vi har lärt oss mycket på vägen. jag vill också att odlare, fiskare och bönder som arbetar hållbart på riktigt ska ha skäligt betalt för sitt arbete, det är därför vår mat ibland kostar lite mer. det måste den få göra. jag vill helt enkelt vara en liten del i ett hållbart matsystem för framtiden.

min matlagning är enkel, i min värld så handlar det om att laga ärlig och kärleksfull mat, utan genvägar. det måste vara gott, faktiskt jäkligt gott och aldrig på bekostnad av djur och naturs välmående. allt vi gör är alltid på naturens villkor, det är då det blir godast.

 

allt vi gör är alltid på naturens villkor, det är då det blir godast.

det är enkelt. 

 

/anders johnsson

kock/ägare

samma tänk? 

vi kanske kan hitta på nåt bra ihop, du når mej på anders@slyteviken.se

Kreera web&design Logo